ODONTOPEDIATRIA

L' EFECTE DALIA

Zona Clients

Experiència, tecnologia i els tractaments d'ortodòncia
més avançats per a que els nostres
pacients mai deixin de somriure.

Per què Dalia?

A Clínica Dalia lluitem pel seu somriure Per què escollir
a Dalia?

És conscient que cadascú de nosaltres somriu, de mitja, quinze vegades al dia? Més de dues dècades al servei dels nostres clients avalen la nostra experiència en tot tipus de casos d’odontologia i ortodòncia, serveis que apliquem al nostre centre amb els tractaments més avançats per complir amb els dos objectius fonamentals dels nostres pacients: la salut i l’estètica.

 

Volem millorar la seva salut i qualitat de vida. Per aconseguir-ho, dissenyem un pla d’actuació a mida de cada pacient i oferim solucions adaptades a totes les edats i circumstàncies que sempre parteixen de l’ètica i el rigor professional més estrictes, perquè la salut bucodental és bàsica i, sobretot, mai és tard per començar a somriure.

Avui dia, hi ha moltes clíniques dentals, però només a Clínica Dalia trobareu el servei especialitzat i adaptat a les vostres necessitats que tot pacient necessita. A Dalia estem altament especialitzats i tractem a cada pacient de manera única, sense esperes i amb un tracte personalitzat.

No som una franquícia i els clients no són un número més. Els nostres pacients tenen un nom i cada cas és especial.

 

El nostre equip de professionals us acompanyarà durant tot el tractament amb un tracte totalment personalitzat.

 

A Dalia trobareu un equip de professionals preparats, amb gamma variada de coneixements que explorem amb profunditat i actualitzem constantment.

A la nostra consulta comptem amb un odontòleg professional durant totes les hores de consulta per tal de resoldre qualsevol problema de manera ràpida i fàcil.

 

Som especialistes en ortodòncia i sumem més de vint anys dedicats a aquest camp per oferir-vos la millor solució als vostres problemes per oferir-vos més efectivitat en el mínim temps.

 

Oferim pressupostos a mida per cada tractament per millorar la vostra qualitat de vida de la manera que us resulti més senzilla.

 

Us oferim els serveis especialitzats  dels nostres odontòlegs professionals durant tots els dies de la setmana, preparats per atendre les vostres necessitats i problemes.

Abans de confiar en un especialista l'atenció de la salut bucodental escolliu sempre una clínica que compti amb la màxima formació i experiència i exigiu sempre un comportament professional, ètic i responsable.
Què li podem oferir?

Experiència: Sumem més 20 anys dedicats al diagnòstic, prevenció i correcció de la posició incorrecta de les peces dentals i les deformacions que produeixen en l’estètica facial.

 

Tractament personalitzat: Examinem cada cas amb la màxima cura i oferim solucions concretes, adaptades a cada tractament i les circumstàncies de cada pacient.

 

Compromís ètic: La nostra prioritat és la salut del pacient, per sobre de criteris de qualsevol altre tipus. A Dàlia li assegurem que el seu tractament serà el més adient al seu problema.

Solvència contrastada: Durant la nostra trajectòria hem aconseguit que més de 3.000 pacients mostrin el millor dels seus somriures gràcies als nostres tractaments d'ortodòncia i odontologia.

 

Visites gratuïtes preventives per a nens: Planifiquem visites periòdiques d’odontologia infantil preventiva a nens d’entre 3 i 6 anys de manera totalment gratuïta.

 

 

On trobar-nos?

Tarragona Tortosa

Direcció:

Direcció

Telèfon:

A Clínica Dalia:

Telèfon:

Avda. Marqués de Montoliu 2

1a planta. TARRAGONA

Carrer de l'Argentina,11

Entresòl - 2a. TORTOSA

977 226 916 977 446 366

Avda. Marqués de Montoliu 2, 1a planta. TARRAGONA  |  Tel. 977 22 69 16  |  info@ortodoncia-dalia.com