ODONTOPEDIATRIA

L' EFECTE DALIA

Zona Clients

Docència

Més de 20 anys d'experiència en el camp de l'ensenyament
de l'Ortodòncia.

Ens actualitzem dia a dia per poder

satisfer les demandes dels professionals

Com passa en altres disciplines científiques, en el camp de l’ortodòncia cada dia sorgeixen nous avenços que cal tenir en compte, ja que suposen una millora directa de la qualitat de vida dels nostres clients.

 

Els professionals de Clínica Dalia comparteixen els seus coneixements fruit de vint anys d’experiència dins del programa de Postgrau d’Ortodòncia CEAR, un programa d’alt nivell que prepara i especialitza als professionals des del primer dia, amb una càrrega pràctica important i unes instal·lacions perfectament preparades amb tecnologia de darrera generació.

El programa CEAR és un sistema d'ensenyament en qual els instructors ajuden l'alumne a elaborar un bon diagnòstic que permeti diagnosticar de la manera més exacta i personalitzada la situació de cada pacient.

 

L’augment progressiu de la complexitat dels conceptes i la combinació de teoria amb la pràctica fan que aquest curs sigui una molt eina eficaç per millorar la competència dels odontòlegs.

La formació és un dels pilars que garanteixen la bona tasca dels professionals, motiu pel qual a Dalia estem molt satisfets de formar part d’aquest Postgrau, que permet innovar en els tractaments ortodòntics dia a dia, fer més precisos i curts els tractaments i, per suposat, millorar la seva efectivitat.

Programa d'Ortodòncia per a la formació d'odontòlegs CEAR. Per a més informació sobre els nostres cursos podeu fer clic aquí.

Avda. Marqués de Montoliu 2, 1a planta. TARRAGONA  |  Tel. 977 22 69 16  |  info@ortodoncia-dalia.com