ODONTOPEDIATRIA

L' EFECTE DALIA

Zona Clients

El nostre equip

Un equip de professionals a la seva disposició.

Directors mèdics

Dr. Alejandro

Romeo García

Dra. Blanca

de la Higuera

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Estomatologia per la Universitat de Barcelona. Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Diploma universitari d’Ortodòncia per la Universitat de Nantes i la Universitat de Barcelona. Postgrau en Clinical Orthodontics (University of New York). Director del Postgrau d’Ortodòncia CEAR. Professor associat de la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona (UB). Professor del Màster d’Ortodòncia de la Universitat de Barcelona (UB).
Membre de diverses societats científiques; Sociedad Española de Ortodoncia (SEDO), Asociación Americana de Ortodoncia (AAO) i Societat Francesa d'Ortodòncia (SFODF). Participació en projectes I+D+i (Universitat de Granada) – 2008. Participació en més de 20 publicacions científiques i documents tècnics. Redacció de més de 30 treballs presentats en congressos nacionals i internacionals. 1r Accèssit a la Comunicació en la 13a reunió anual de la Sociedad Española de Odontopediatria – 1991. Segon Premi del guardó Maria Luisa Gonzalvo a la 14a reunió anual de la Sociedad Española de Odontopediatria – 1992.
Llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Granada. Especialitat en Odonto-Estomatologia per la Universitat de Granada. Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Granada. Postgrau en Articulació Temporomandibular-ATM

per la Universitat de Barcelona. Màster en Ortodòncia Infantil i Adults per la Universitat de Barcelona.
Postgrau en Clinical Orthodontics (University of New York). Exprofessora associada de la Facultat d’Odontologia de Granada. Membre de diverses societats científiques; Sociedad Española de Ortodoncia (SEDO), Asociación Americana de Ortodoncia (AAO) i Societat Francesa d'Ortodòncia (SFODF). Participació en 15 publicacions científiques i documents tècnics. Redacció de més de 35 treballs presentats en congressos nacionals i internacionals.

Cristina Picazo

Lorena Alvarez

Higienista dental

Gloria Pijuan

Auxiliar higienista dental
Recepció
Odontòloga Odontopediatra El nostre equip treballa dia a dia per oferir-vos un servei personalitzat, acurat i adaptat a les vostres necessitats.

A Clínica Dàlia trobareu un equip de professionals experts que s’agrupen sota la direcció de la Dra. Blanca de la Higuera Torres-Puchol i el Dr. Alejandro Romeo García, un planter que compta amb àmplia, sòlida i contínua formació en els millors centres nacionals i internacionals associada a nombroses societats científiques; Sociedad Española de Ortodoncia (SEDO), Asociación Americana de Ortodoncia (AAO) i Societat Francesa d'Ortodòncia (SFODF), entre altres.

L’aposta decidida dels doctors per la formació contínua i la constant innovació són la base de la seva trajectòria professional.

 

A més, la Direcció de Dalia compta amb diversos col·laboradors, un equip de metges, ortodoncistes i personal auxiliar altament qualificat que destaquen per la seva capacitat d'atenció i servei al client.

L’equip humà de Clínica Dàlia compta amb un conjunt de persones disposades a millorar cada dia per atendre als pacients que ens visiten a la nostra clínica d'ortodòncia a Tarragona.

Beatriz Arribas

El nostre equip

Col·legiat núm. 1228

Col·legiat núm. 2330

Col·legiat núm. 6078

Avda. Marqués de Montoliu 2, 1a planta. TARRAGONA  |  Tel. 977 22 69 16  |  info@ortodoncia-dalia.com