ODONTOPEDIATRIA

L' EFECTE DALIA

Zona Clients

Blanquejament

de les dents

El blanquejament dental és un tractament dental estètic que aconsegueix retornar a les peces dentals el seu color blanc original o augmentar-lo. El tractament professional de blanquejat actua eliminant les taques de l’esmalt dental, que poden ser causades per la ingesta de determinats medicaments (tetraciclines) o bé per causes alienes, com és la ingesta de cafè, té, vi negre, tabac i altres substàncies.

 

En general, el tractament és suficient per eliminar aquest tipus d’alteracions de l’esmalt, però a vegades cal recórrer a altres sistemes, com fundes o caretes de porcellana, que també aconsegueixen aclarir el color de l’esmalt, que acostuma a perdre color amb el pas dels anys.

Si esteu interessats a fer-vos un blanqueig de les peces dentals cal que tingueu en compte:

 

El tractament no provoca cap tipus de sensació de dolor ni d’abrasió.

 

En moltes ocasions, l’emblanquiment permet millorar el to natural de l’esmalt de manera sorprenent i en un període molt curt de temps.

 

El tractament que es duu a terme a Clínica Dàlia requereix una continuació de casa. Perquè el blanquejament sigui realment efectiu cal evitar aquelles substàncies que enfosqueixen l’esmalt.

 

Cal ser major d’edat per poder accedir a un tractament d’aquest tipus.

Abans

Després

Avda. Marqués de Montoliu 2, 1a planta. TARRAGONA  |  Tel. 977 22 69 16  |  info@ortodoncia-dalia.com